Zoals u al hebt kunnen lezen promoten wij als extra service de domeinen nu al actief zodat er positieve SEO metrics (DA, CF etc.) worden opgebouwd.

Daarmee komt uw website bijvoorbeeld sneller hoger in Google en wordt u eerder gevonden door potentiële klanten.

Dit doen we o.a. door backlinks naar het domein te laten verwijzen. Na overname kunt u uiteraard zelf het aantal backlinks verder uitbreiden.

Dit heeft vooral invloed op de Citation Flow (CF) en Trust Flow (TF) maar legt wel de basis voor een versnelde stijging van de Domain Authority (DA) en Page Authority (PA).

Door vervolgens een ruime hoeveelheid content toe te voegen zullen de Domain Authority en Page Authority verder stijgen.

Een mooie tool om dit te volgen is de Domain Authority checker van Websiteseochecker.com.

Wanneer het onderwerp van uw website zich er maar even voor leent dan is het aan te raden om naast de standaard content ook regelmatig extra content toe te voegen.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld nieuws in de vorm van blogs of een koppeling naar social media kanalen met vlogs of instructievideo's.

De top 3 social media kanalen wordt nog steeds gevormd door Facebook, Youtube en Instagram.homeDomeinwebwinkel is onderdeel van incube8 | KVK 68747918 | Groningen